Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α' ΤΡΙΜΗΝΟΥ

 


Την Παρασκευή 15/12/2023, στις 11:45, θα παραδοθεί η βαθμολογία του Α΄τριμήνου, στις αίθουσες των τμημάτων, από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς. Οι έλεγχοι προόδου θα παραδοθούν μόνο στους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών. Στις Α΄ και Β΄ τάξεις θα γίνει προφορική ενημέρωση. Οι εκπαιδευτικοί  ειδικοτήτων θα βρίσκονται στο γραφείο των δασκάλων για τους γονείς που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για την επίδοση/πρόοδο του παιδιού τους. Με το πέρας της διαδικασίας, οι γονείς μπορούν να αποχωρήσουν μαζί με το παιδί τους. Το Ολοήμερο πρόγραμμα θα εφαρμοστεί κανονικά. 

Οι ώρες επικοινωνίας και ενημέρωσης κάθε Εκπαιδευτικού έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα στην Κατηγορία "Επικοινωνία με Εκπαιδευτικούς"

Eπίσης σας ενημερώνουμε ότι η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή μας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20/12/2023 και ώρα 18:00, στο χώρο του Σχολείου. Το ωρολόγιο πρόγραμμα εκείνης της ημέρας θα διαφοροποιηθεί και οι μαθητές δε θα προσέλθουν στο Σχολείο το πρωί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ

  Αγαπημένοι μας γονείς και κηδεμόνες,                           σας ευχόμαστε  ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ  και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ !                          H Φ...